Σεμινάριο σύγχρονου + αυτοσχεδιασμού με τη Μαρία Παπαδοπούλου

Maria Papadopoulou

Από 22/08 μέχρι 25/08 15:00-17:00 ο ΧοροΧρόνος και η Ανώτερη Σχολή Χορού «Χάρη Μανταφούνη» οργανώνουν εντατικό σεμινάριο σύγχρονου χορού-προετοιμασίας για εισαγωγικές εξετάσεις στις Επαγγελματικές Σχολές Χορού, με τη Μαρία Παπαδοπούλου.

Περιγραφή σεμιναρίου:
Το σεμινάριο περιλαμβάνει ζέσταμα επηρεασμένο από τεχνικές dynamic massage και manipulations , όπου αποδεσμεύουμε εσωτερικές αντιστάσεις και εντάσεις, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο σώμα, ανοικτό και δεκτικό να εξερευνήσει νέες λειτουργίες. Μέσα από αυτά τα φίλτρα, αυτοσχεδιάζουμε επεμβαίνοντας στο χώρο και το χρόνο, μεταμορφώνοντας τη σωματικότητά μας, την ενέργεια μέσα μας και τη σχέση μας με τους άλλους. Έπειτα, μέσα από δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, ενεργοποιούμε και δυναμώνουμε το σώμα, αυξάνουμε την αντοχή μας και ρισκάρουμε εξερευνώντας τα όρια των δυνατοτήτων μας. Ολοκληρώνουμε με βαθιά χαλάρωση και αποθεραπεία.

Μαρία Παπαδοπούλου βιογραφικό:

H Μαρία αποφοίτησε με άριστα από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2014.Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Hellenic Dance Company (Ηρώδειο -2013, New York City Center-2014 , Μέγαρο Μουσικής Αθηνών -2014 , Πειραιώς 260 -2015 ) , με τη »Zfin Malta Dance Company» (Asian tour of»Je tiens de la reine» as part of the CHOGM Cultural Exchange programme-2015) και τον Αντώνη Φωνιαδάκη (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-2016). Το 2015 παρακολούθησε το »International Summer Program» στο Watermill Center με το Robert Wilson. Το 2016 πραγματοποίησε πρόγραμμα βελτίωσης τεχνικής στο »danscentrumjette»(Βρυξέλλες), με υποτροφία του ιδρύματος Ωνάση. Διδάσκει σύγχρονο χορό τα τελευταία 3 χρόνια σε διάφορες σχολές και στούντιο στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες. Παράλληλα είναι φοιτήτρια στο ΕΚΠΑ , στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία και δίνει θεραπείες Τhai Yoga Massage.

Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3460899, 6985656874

Κόστος σεμιναρίου: 50 ευρώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s