Εισαγωγικά μαθήματα εναέριων με την Κατερίνα Αναστοπούλου και την Ιλεάνα Παππά

6 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΙΩΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΩΝ

Katerina Anastopoulou

Στον εισαγωγικό κύκλο μαθημάτων εναέριων ακροβατικών (28/8, 30/8, 1/9, 4/9, 6/9, 8/9) θα ασχοληθούμε με την τεχνική και την έκφραση στα εναέρια πανιά και την εναέρια κούνια (trapeze). Μέσα από ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε όλο μας το σώμα, θα εξοικειωθούμε με την εναέρια κίνηση. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά. Απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να γνωρίσουν το σώμα τους μέσα από τα εναέρια ακροβατικά αλλά και σε άτομα που έχουν προηγούμενη εμπειρία. Τα μαθήματα είναι δομημένα έτσι ώστε να αποκτήσουμε την τεχνική που χρειάζεται για να δυναμώσουμε και να είμαστε ασφαλείς στον αέρα και στη συνέχεια να ασχοληθούμε με την έκφραση των κινήσεων μας χρησιμοποιώντας τεχνικές από το σύγχρονο χορό. Σκοπός είναι το σώμα να αποκτήσει την ευλυγισία και την ευκινησία που χρειάζεται, ως το βασικό εργαλείο δύναμης και δημιουργικότητας.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ : Κατερίνα Αναστοπούλου Ιλεάνα Παππά

Κατερίνα Αναστοπούλου, βιογραφικό:

Η Κατερίνα Αναστοπούλου γεννήθηκε το 1990. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με διάφορα αθλήματα όπως το volley, ο στίβος, το badminton. Το 2011 μπήκαν στη ζωή της το τσίρκο και ο χορός. Αρχικά ασχολήθηκε με τα εναέρια ακροβατικά πανιά (aerial silks) και την εναέρια κούνια (trapeze). Τα τελευταία 3 χρόνια εισήγαγε και τα ακροβατικά εδάφους στις προπονήσεις της. Έχει διδαχθεί και προπονείται από καταξιωμένους καλλιτέχνες στον χώρο των ακροβατικών στην Ελλάδα ( Ευγένια Γαλεράκη, Χρόνης Τόμπορης, Γιάννης & Γιάννα Medvedeva κ.α. ). Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια εναέριων και ακροβατικών εδάφους από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Will Davis, Mikael Kristiansen, Emiliano Ron, Lucila Prestach. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Athens Circus Festival και σε ομαδικές παραστάσεις της Ευγενίας Γαλεράκη με νούμερα στα πανιά, το trapeze και το εναέριο σχοινί.

Ιλεάνα Παππά, βιογραφικό:

Η Ιλεάνα γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται από το 2009 με τον σύγχρονο χορό, και συγκεκριμένα με τις τεχνικές release και limon. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στην Πορτογαλία και τη Σουηδία. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα με τον Γιάννη Καρούνη, την Χριστίνα Σουγιουλτζή ,την Ιωάννα Παρασκευοπούλου, τον Μιχάλη Ναλμπάντη, τη Λίντα Καπετανέα, την Πωλίνα Κρεμαστά, τον Ερμή Μαλκότση, την Χαρά Κότσαλη, την Εμμανουέλα Κόρκη, τον Paul Blackman, την Πέρσα Σταματοπούλου κ.α. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακροβατικών εδάφους, partnering και yoga. Με τα ακροβατικά πανιά ασχολείται από το 2012, συμμετέχοντας στο 3ο και 4ο Athens Circus Festival και σε παραστάσεις στο θέατρο Πόλις, Olvio κ.α. Φέτος συμμετείχε με την ομάδα Iraqi Bodies στην παράσταση Rite of Exile στη Σουηδία, συνδυάζοντας τον σύγχρονο χορό και την τεχνική suzuki με τα εναέρια ακροβατικά. Παράλληλα ολοκληρώνει το  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις “Πολιτισμικές και Κινηματογραφικές Σπουδές” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κόστος μαθημάτων 8 ευρώ, 7 ευρώ φοιτητές/άνεργοι, 5 ευρώ σπουδαστές χορού

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s