Καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμασίας Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2021

Εντατική προετοιμασία εισαγωγής στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού

Φέτος, όπως και κάθε καλοκαίρι, στην αναγνωρισμένη από το κράτος Ανώτερη Σχολή Χορού του Χοροχρόνου θα λειτουργήσουν εντατικά τμήματα προετοιμασίας για όσες/όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού.

Με το κύρος, την πείρα αλλά πάνω από όλα την αγάπη απέναντι σε κάθε υποψήφια/ο σπουδάστρια/ή που θέλει πραγματικά να αφοσιωθεί στην επίτευξη του ονείρου της/του, και με απόλυτο σεβασμό στις νέες υγειονομικές συνθήκες οργανώνουμε μικρά, κλειστά τμήματα στα οποία διδάσκουν έμπειροι και ικανοί καθηγητές με αναγνωρισμένο κύρος και ενεργή συμμετοχή στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας τόσο ως χορευτές/χορογράφοι όσο και ως καθηγητές καθώς οι ίδιοι διδάσκουν παράλληλα στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Στο Χοροχρόνο, λειτουργούν μαθήματα προετοιμασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η διδασκαλία είναι το πάθος μας και για εμάς κάθε υποψήφιος σπουδαστής είναι μοναδικός. Πέρα από την αρτιότητα της τεχνικής, την ενσωμάτωση όλων των νέων τάσεων του χορού, την φροντίδα για το σώμα της/του και τις εξειδικευμένες ασκήσεις που φροντίζουμε να παρέχουμε στην καθεμία/καθένα που θα μας εμπιστευτεί για την προετοιμασία του, δημιουργήσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών που καταφέρνει να την/τον εξελίξει σαν χορεύτρια/τη, ήδη από τα πρώτα της/του βήματα. Με τη σύμπραξη όλων των καθηγητριών/ών της Επαγγελματικής σχολής του Χοροχρόνου που λειτουργεί ήδη έξι χρόνια, επιδιώκουμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να θέσουμε παράλληλα τις βάσεις και να μεταδώσουμε το στίγμα της Σχολής μας που θα επιτρέψει σε όσες/ους υποψήφιες/υποψήφιους ενδιαφέρονται, να ενταχθούν αργότερα ομαλά στο πρόγραμμα σπουδών της και να γίνουν μέρος της μεγάλης μας οικογένειας που ήδη διαπρέπει στο χώρο.

Η φετινή εντατική προετοιμασία θα λειτουργήσει σε δύο φάσεις:

Α΄ φάση : 15 Ιουνίου έως 6 Αυγούστου

Β΄ φάση: 16 Αυγούστου έως 1 Οκτωβρίου

Από 15 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου θα λειτουργήσει μόνο ένα κλειστό τμήμα προετοιμασίας με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Από 17 Ιουλίου μέχρι 1 Οκτωβρίου τα τμήματα θα γίνουν δύο και πάλι για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

  • Μπαλέτο /pointes
  • Σύγχρονο (Release/ Limon)
  • Αυτοσχεδιασμός
  • Τεχνική Graham

Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω

mail: horohronosdance@yahoo.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s